☰ Menu Extra ☰
☰ Menu
Broeders Schilderwerken
Broeders Schilderwerken

Als 36 jarige, ervaren schilder is Perry Broeders op 25 februari 2013 naar de kamer van koophandel gegaan. Met de ervaring in zowel nieuwbouw als in onderhoud werkzaamheden binnen en buiten zet hij graag de puntjes op de i, om een perfect eindresultaat te behalen. Omdat Broeders Schilderwerken een eenmanszaak is word het schilderwerk uitgevoerd door degene die die klus heeft aangenomen en waarmee alle afspraken zijn gemaakt. Dit werkt allemaal mee aan een goede communicatie tussen klant en schilder. Naast de destijds behaalde diploma's aspirant gezel- en gezel schilderen is er ook de nodige ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Met deze ervaring staat er dan ook een schilder die weet wat vakwerk is.


 
 

BTW naar 9%

Hoogst waarschijnlijk gaat het lage btw-tarief van 6% vanaf 1 januari naar 9%. Op deze site staat hier het nodige over vermeld.
Bekijk op de btw-pagina in welke gevallen het lage tarief geldt.Winterschilder

Van 1 november t/m 28 februari word schilderwerk binnen met 10% korting uitgevoerd.Facebookpagina

Broeders Schilderwerken heeft ook een facebookpagina. Klik hier om de Facebookpagina via deze site te bekijken.Vakschilders testen Sigmapearl Clean Matt.Sigma test S2U Nova: Hoe hard is keihard?

 
 
 
 
 
 

 
 
 

 06 51346246