☰ Menu Extra ☰
☰ Menu
Broeders Schilderwerken
Broeders Schilderwerken

Naast het vervangen door timmerwerk zijn er ook andere opties in geval van houtrot. Uitfrezen en opvullen met een houtrenovatiemiddel kan ook een oplossing zijn. Hiervoor wordt dan een epoxy (Sigma Flexidur) gebruikt. Het kale hout word hierbij eerst voorzien van een 2-componenten impregneer op epoxy basis welke zich in het hout verankert. Hierna wordt het uitgefreesde hout opgevuld met een pasta, op dezelfde basis als de impregneer. Omdat de impregneer en de pasta als 1 geheel uit harden krijg je dus een reparatie welke in het hout verankerd zit als resultaat. Op deze wijze heeft u een duurzame reparatie. Dankzij een certificering heeft u 5 jaar garantie op deze werkzaamheden.

Sigma Flexidur

Mocht een kozijn niet meer te repareren zijn dan wordt in overleg een timmerman ingeschakeld. Ik werk graag samen met van Broekhoven bouw en onderhoud, en sta dan ook in voor de kwaliteit van zijn werk.

 
 

BTW naar 9%

Hoogst waarschijnlijk gaat het lage btw-tarief van 6% vanaf 1 januari naar 9%. Op deze site staat hier het nodige over vermeld.
Bekijk op de btw-pagina in welke gevallen het lage tarief geldt.Winterschilder

Van 1 november t/m 28 februari word schilderwerk binnen met 10% korting uitgevoerd.Facebookpagina

Broeders Schilderwerken heeft ook een facebookpagina. Klik hier om de Facebookpagina via deze site te bekijken.Vakschilders testen Sigmapearl Clean Matt.Sigma test S2U Nova: Hoe hard is keihard?

 
 
 
 
 
 

 
 
 

 06 51346246