☰ Menu Extra ☰
☰ Menu
Broeders Schilderwerken
Broeders Schilderwerken

Woningen die 2 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk.
Ook voor behangwerk geldt deze regel, met dien verstande dat het lage btw-tarief alleen toegepast mag worden voor het arbeidsloon en dat de gebruikte materialen belast zijn met het hoge btw-tarief van 21 %.

Overzicht 6% BTW regeling:

Schilderwerk binnen en buiten op materiaal en arbeid, mits de woning 2 jaar of ouder is en een woonbestemming heeft. Behangwerk, alleen op arbeid, mits de woning 2 jaar of ouder is en een woonbestemming heeft.

Let op: vanaf 1 januari 2019 gaat het lage btw-tarief van 6% waarschijnlijk naar 9%. Zodra dit met zekerheid bekend wordt gemaakt zal deze pagina worden bijgewerkt.

Overzicht 21% BTW regeling:
- Behangwerk, op het materiaal.
- Glas zetten, op materiaal en arbeid.
- Schilderwerk aan woningen tot 2 jaar, gebouwen zonder woonbestemming en bedrijfspanden.

Het is verplicht, dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring in onze administratie bewaren. Deze verklaring ontvangt u van ons met de factuur. Het is de bedoeling dat u deze na invulling en ondertekening aan ons terugstuurt Klik hier voor meer informatie

 
 

BTW naar 9%

Hoogst waarschijnlijk gaat het lage btw-tarief van 6% vanaf 1 januari naar 9%. Op deze site staat hier het nodige over vermeld.
Bekijk op de btw-pagina in welke gevallen het lage tarief geldt.Winterschilder

Van 1 november t/m 28 februari word schilderwerk binnen met 10% korting uitgevoerd.Facebookpagina

Broeders Schilderwerken heeft ook een facebookpagina. Klik hier om de Facebookpagina via deze site te bekijken.Vakschilders testen Sigmapearl Clean Matt.Sigma test S2U Nova: Hoe hard is keihard?

 
 
 
 
 
 

 
 
 

 06 51346246